Blokhus

Nye trænere til Jammerbugt FC

To nye ansigter træder til i januar når bolden igen ruller efter vinterpausen i den nordjyske 2. divisionsklub

Bo Zinck glæder sig til at tage mod to nye trænere i staben i Jammerbugt FC. Arkivfoto

Bo Zinck glæder sig til at tage mod to nye trænere i staben i Jammerbugt FC. Arkivfoto

BLOKHUS:Jammerbugt FC har forud for det kommende forår i fodboldens 2. division forstærket sig på trænersiden.

Jan Steffensen takkede midt i december af fra sin rolle som assistenttræner i Jammerbugt FC, og nu har cheftræner Bo Zinck fundet en afløser i form af 55-årige Keld Mølgaard, der har en fodboldfortid i blandt andet Randers, Aså, Vejgaard og de seneste mange år Aalborg Freja

- Keld er kendetegnet ved at være utrolig energisk. Han har stor fodbolderfaring, og så har han et enormt netværk i det nordjyske fodboldlandskab, fortæller Bo Zinck.

Ny målmandstræner

Han kan også byde en ny målmandstræner, Nicolaj Schaumann, velkommen i Jammerbugt FC.

- Det bliver rigtig spændende at få Nicolaj om bord. Han har allerede vist stort engagement og har alle redskaberne til at blive en rigtig dygtig målmandstræner for os, siger cheftræneren.

Nicolaj Schaumann, som brugte sine ungdomsår i AaB og siden har vogtet målet i flere nordjyske fodboldklubber, tiltræder i Jammerbugt FC, da den tidligere målmandstræner Thomas Nielsen har valgt at genoptage sin aktive karriere mellem målstolperne.

- Jeg glæder mig utroligt meget til at arbejde med de dygtige unge målmænd, der er i Jammerbugt FC, og et af nøgleordene i min udvikling af dem bliver selvtillid, fortæller 32-årige Nicolaj Schaumann, der i det civile liv er folkeskolelærer.

Interessant udfordring

Keld Mølgaard, som i det daglige job er socialpædagog, ser ligeledes frem til at indtage træningsbanerne i Jammerbugt FC.

- Når jeg har sagt ja til noget, er jeg altid super dedikeret. Det gælder bestemt også min nye udfordring i Jammerbugt FC. Det bliver virkelig interessant og jeg ser frem til at komme i gang med arbejdet, understreger den nye assistenttræner.

De to nye trænere har første arbejdsdag i Jammerbugt FC d. 21. januar, når de sammen med cheftræner Bo Zinck begynder forberedelserne frem mod fodboldforårets start sidst i marts.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.