Nyerhvervelse redder AC Milan med hattrick

Giampaolo Pazzini scorede alle tre mål for AC Milan, der lidt ufortjent vandt 3-1 ude over Bologna i Serie A.

Nyerhvervelse redder AC Milan med hattrick

Den totale fejlstart for AC Milan blev forhindret lørdag aften, da den italienske fodboldgigant sejrede med 3-1 på udebane over Bologna i Serie A.

Angriberen Giampaolo Pazzini, der netop er skiftet fra naboerne Inter, scorede hattrick i sin første kamp fra start for AC Milan.

Sejren var yderst vigtig for AC Milan, der i løbet af sommeren er blevet betydeligt svækket - blandt andet med salget af den svenske angriber Zlatan Ibrahimovic til Paris Saint-Germain.

I sidste weekend åbnede AC Milan Serie A-sæsonen med et skuffende 0-1-nederlag hjemme til Sampdoria, og derfor var presset stort på Milan-mandskabet forud for turen til Bologna.

For der er ingen tvivl om, at den nuværende Milan-trup på papiret må finde sig i at være den måske svageste i mange år.

Der var heller ikke nogen logik i, at AC Milan skulle vinde i Bologna. Inden Pazzinis 2-1-mål et kvarter før tid var det faktisk værterne, som havde de klart største chancer i opgøret med mange farlige indlæg, som dog ikke blev sendt i mål.

Og da først Pazzini havde bragt milaneserne foran 2-1, mistede hjemmeholdet modet, og fem minutter før tid kunne angriberen så lukke kampen helt med 3-1-målet.

I første halvleg scorede Pazzini til 1-0 på et straffespark, mens værterne kort før pausen udlignede til 1-1 - ligeledes fra 11-meter-pletten.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.