Nyfors-overskud på 78 mio. kr.

Imponerende overskud i Nyfors, men her stopper det ikke

Gerda Pedersen: Man kommer ikke sovende til denne udvikling. Foto: Kurt Bering <i>Kurt Bering</i>

Gerda Pedersen: Man kommer ikke sovende til denne udvikling. Foto: Kurt Bering Kurt Bering

BRØNDERSLEV:I 2012 leverede Nyfors igen et imponerende regnskab, men ambitionerne stopper ikke her.

Det var en glad og stolt formand, som på Nyfors repræsentantskabsmøde kunne fremlægge et årsregnskab, som viser et overskud på 78 mio. kr før renter og afskrivninger og et resultat på 28 mio. kr.

Gerda Pedersen understregede, at resultatet ikke er kommet af sig selv:

- Virksomheden har forstået at omstille sig fra monopolvirksomhed til effektiv energivirksomhed, hvor det er de frie markedskræfter, der virker, og samtidig, er der kraftig regulering fra det offentlige.

- En sådan omstilling kommer man ikke sovende til og det har været en lang, udfordrende proces, som medarbejderne har bidraget aktivt til, bemærker Gerda Pedersen.

- Vores investering omkring Waoo! giver pote, kunderne får reelt, hvad de har betalt for, hvilket understreges af, at Waoo! igen er kåret som bedst i Danmark ” – alt sammen noget, som bidrager til øget salg og dermed positiv forretning for vores ejere.

Nyfors har i sit nuværende forsyningsområde cirka 45.000 kunder. Strategien er at få endnu flere kunder bla. gennem Energistyrelsens netop overståede udbudsrunde, hvor Nyfors får adgang til yderligere cirka 50.000 kunder. Administrerende direktør Henrik Mentz udtaler:

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.