Nykøbing Falster takker ja til plads i håndboldligaen

Vendsyssel Håndbold må fortsætte i 1. division

Jan Hansen og Vendsyssel Håndbold får ikke Skives plads i Håndboldligaen. Foto: Peter Broen

Jan Hansen og Vendsyssel Håndbold får ikke Skives plads i Håndboldligaen. Foto: Peter Broen

NYKØBING:Onsdag morgen blev det officielt, at Skive fH trækker kvindehåndboldholdet fra Boxer Dameligaen grundet manglende økonomi.

Dermed kunne denne sæsons nedrykker fra Nykøbing Falster Håndboldklub (NFH) forblive i rækken, hvis klubben ønsker det.

Og det gør klubben.

Onsdag aften har NFH udsendt en pressemeddelelse, hvori klubben fortæller, at den har takket ja til tilbuddet fra Dansk Håndbold Forbund om at blive i landets bedste række.

- NFH har her til eftermiddag afholdt et ekstraordinært bestyrelsesmøde og har besluttet at sige ja tak til den ledige plads i ligaen, skriver klubben.

Dagen igennem har folkene bag Nykøbing Falster Håndboldklub diskuteret, om de var gearet til at blive i ligaen, når nu de havde budgetteret med en sæson i 1. division.

- Strategien har været, at vi med en smal trup og en stærk startsyver skulle vinde 1. division og derefter begynde opgraderingen, når vi var rykket op i Boxer Dameligaen, fortæller direktør i NFH, Søren Jakobsen, i pressemeddelelsen.

Opbakningen til at tage imod tilbuddet var stor fra både partnere og sponsorer, og derfor besluttede klubben at tage imod tilbuddet, ligesom den også gjorde sidste år, da Vejen EH gik konkurs.

NFH har til næste sæson blandt andre forstærket sig med landsholdsspillerne Kristina Kristiansen og Mette Gravholt, som bliver de store profiler på holdet.

Vendsyssel Håndbold var i playoffkampe mod Skive, der nu har trukket sig, og havde derfor håbet på at få pladsen, men erkender selvfølgelig, at man skal følge de regler, der gælder under DHF.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.