Nykøbing Hallen fyldes op med legeredskaber

Torsdag i næste uge slås dørene op til kæmpe legeland

Sidste års Legeland i Nykøbing Hallen i vinterferien var et hit. Heldigvis vender det tilbage igen i år. Arkivfoto: Bo Lehm

Sidste års Legeland i Nykøbing Hallen i vinterferien var et hit. Heldigvis vender det tilbage igen i år. Arkivfoto: Bo Lehm

MORS:Torsdag 12. februar og fredag 13. februar slår Nykøbing Hallen dørene op for et kæmpe legeland.

Om formiddagen er de mange klatrebjerge, klatrevægge, hurlumhejhuse, hoppeborge og rodeotyren forbeholdt de godt 500 børn fra Morsø Kommunes dagplejer og børnehaver. Men fra klokken 12 kan også de større børn komme ind - dog mod betaling.

Det er DUI Leg og Virke, der står for arrangementet i samarbejde med udlejningsfirmaet Hop & Rul fra Thyholm, som står for at opstille de omkring ti forskellige legeredskaber, som børnene kan boltre sig i. Dertil er der arrangeret kreativt værksted i gymnastiksalen, hvor man kan fremstille bolsjer og slibe glas.

- Vi har modtaget mange henvendelser fra forældre, der ikke selv havde fri i vinterferien eller bare syntes, der manglede nogle aktiviteter i vinterferien, og så lykkedes det os at få Spar Nord med som hovedsponsor. Et samlet budget på 30.000 kroner er ikke noget, man ellers uden videre giver sig i kast med, siger Poul Olsen fra DUI Leg og Virke.

20 frivillige vil både torsdag og fredag holde opsyn og sørge for sikkerheden omkring hoppepuderne.

- Det er voksne, som både er forældre til børn i skolealderen eller bedsteforældre, efterlønsmodtagere og pensionister. Når vi inviterer så mange børn indenfor, er det en vigtig opgave, siger Poul Olsen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden