Nykøbing-læge stopper

Marianne Grosbøl-Rais stopper i sin praksis pr. 1. november

Marianne Grosbøl-Rais har drevet klinik i de tidligere sygehusbygninger i Nykøbing siden 1. april 2016. Arkivfoto

Marianne Grosbøl-Rais har drevet klinik i de tidligere sygehusbygninger i Nykøbing siden 1. april 2016. Arkivfoto

NYKØBING:Praktiserende læge Marianne Grosbøl-Rais stopper i sin praksis i Nykøbing pr. 1. november i år. Region Nordjylland stiller et nyt lægetilbud til rådighed for patienterne, og det nuværende personale fortsætter.

Det fremgår af en seddel, som hænger i venteværelset i klinikken.

Region Nordjylland oplyser, at ydernummeret allerede har været annonceret ledigt med en frist for at byde ind 11. juli, uden at det gav nogle henvendelser.

Der vil efter sommerferien ske en politisk behandling, hvor der vil blive taget stilling til, hvordan klinikkens patienter skal sikres et nyt lægetilbud efter 1. november, lyder meldingen fra regionen.

Gitte Yde, der er gruppeleder i Center for stab og borgerservice i Morsø Kommune, siger, at den normale procedure vil være, at patienterne vil modtage et brev med en orientering om muligheden for gratis at vælge ny læge, cirka 14 dage inden klinikken lukker, hvis man ikke ønsker at fortsætte i det tilbud, som regionen etablerer.

I øjeblikket er der tre lægeklinikker på Mors med åbent for tilgang. Foruden Marianne Grosbøl-Rais er det Saxhøj Lægeklinik ved Ole Lund i Nykøbing samt Regionsklinik Øster Jølby.

Marianne Grosbøl-Rais har drevet klinikken i de tidligere sygehusbygninger i Strandparken i godt to år, idet hun overtog den 1. april 2016 efter praktiserende læge Ulf Exner.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden