Nyt ansigt i Løgstør

4
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Flotte renoverede baglokaler Foto: Anita Larche

Det har kastet mange nysgerrige blikke af sig, da butiksvinduet i Gitte Vangs gamle lokaler, for et par uger siden, blev dækket til og pludselig gemte på en spændende hemmelighed.

Og der var da også et par stykker, der stak hovedet indenfor, for at høre hvad der foregik og for at byde velkommen i Løgstør. På den anden side af det brune papir, har Anne Mette Rask Nielsen, også kaldet Blomster Mette, og hendes mand haft travlt.

Når man træder ind ad døren, har butikslokalerne allerede fået en overhaling. Det er gennemført helt fra baglokaler til butiksfacade. Anne Mette tager imod med et stort smil, og man føler sig straks velkommen.

Blomster Mette er fuld af gå-på-mod og efter 25 år som SOSU hos Vesthimmerlands kommune, er hun sprunget ud i blomsterverden. Ikke et ukendt land for hende, da hun allerede har været ansat i et par blomsterforretninger - og hendes hobby skal nu være hendes levebrød - en hobby som hun har med sig, helt fra barns ben.

Anne Mette kommer selv fra Aars, men her er konkurrencen for hård, og derfor faldt valget på Løgstør og de charmerende lokaler midt i Østerbrogade.

Når ikke Anne Mette og hendes mand passer deres hverdagsjobs, så optræder de også, til forskellige arrangementer, som bandet Under Stjernerne.

Blomster Mette vil byde på lidt af hvert, lige fra blomsterdekorationer til fester, buketter, pynt til hjemmet, kranse til kirkegården og så har hun indgået et samarbejde med Fru Jakobsen, således af man kan købe gavekurve med specialiteter herfra også.

Den 22/9 åbner butikken, og den 24/9 afholdes der reception i butikken.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst