Nyt ansigt skal pleje FfI-ungdom

Mette ”kylling” Nielsen stopper som ungdomskonsulent i håndboldafdelingen - Taars-træner tager over

Mette ”kylling” Nielsen har været nødt til at stoppe som ungdomskonsulent i FfI’s håndboldafdeling.Arkivfoto: Kim Dahl Hansen

Mette ”kylling” Nielsen har været nødt til at stoppe som ungdomskonsulent i FfI’s håndboldafdeling.Arkivfoto: Kim Dahl Hansen

FREDERIKSHAVN:For knap tre måneder siden kunne FfI’s håndboldafdeling glæde sig over at tilknytte den tidligere divisionsprofil Mette ”kylling” Nielsen som ungdomskonsulent, men med bopæl i Silkeborg har hun været nødt til at stoppe samarbejdet.

- Vi havde håbet, at Mette kunne udleje sin andelsbolig i Silkeborg, men det har ikke været muligt, og med 250 km til Frederikshavn er det umuligt for hende at være ungdomskonsulent i FfI-håndbold, forklarer håndboldformand Nikolaj Horn.

Opgaven som ungdomskonsulent i FfI’s håndboldafdeling handler primært om at tage sig godt af både spillere og trænere i ungdomsafdelingen og at lave forskellige kreative tiltag.

Taars-træner tager over

- Og selv om vi må stoppe samarbejdet med Mette ”kylling” Nielsen, betyder det ikke, at vi må undvære en ungdomskonsulent.

- For resten af denne sæson har vi lavet en aftale med Johnny Svensson, der også er træner for Taars/Ugilts 3. divisionshold, og så håber vi ellers at have ”kylling” tilbage i klubben i næste sæson, slutter Nikolaj Horn.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.