Tversted

Nyt badevandsflag strøg til tops

Hjørring Kommune har indviet deres nye hvide badevandsflag, som skal stå i stedet for det blå flag

9
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Forud for hejsningen holdte borgmester Arne Boelt (S) tale for de fremmødte. Foto:Bente Poder

TVERSTED:Lørdag var borgmesteren i Hjørring Kommune Arne Boelt (S) inviteret til stort arrangement i Tversted.

Her skulle han hejse det første af de nye hvide badevandsflag, som kommunen har valgt at hænge op i stedet for det gamle blå flag.

Det nye hvide badevandsflag giver mulighed for, at hunde og biler fortsat kan færdes på strandende modsat med det blå flag, hvor reglerne er blevet strammet, og disse ikke længere må være på stranden.

Badevandskvaliteten vil fortsat være under samme stramme kontrol, som da det blå flag hang på strandene.

- Man skal slet ikke være bekymret for kvaliteten af badevandet. Det vil være under næsten strengere kontrol end hidtil, for at sikre at det fortsat er i orden. Det nye flag er ikke en undskyldning for at dække over forværret badevandskvalitet, siger borgmester Arne Boelt.

Langs kyststrækningen i Hjørring Kommune er der 11 badestrande, som alle har fået de maksimale tre stjerner og dermed klassificeret med udmærket badevandskvalitet.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.