Sæby

Nyt bestyrelsesmedlem i Hjerteforeningen

Merethe Gaardbo valgt til hovedbestyrelsen

Merethe Gaardbo - Sæby - nyt medlem af Hjerteforeningens Hovedbestyrelse.

Merethe Gaardbo - Sæby - nyt medlem af Hjerteforeningens Hovedbestyrelse.

SÆBY:Merethe Gaardbo, der er tidligere kundechef i Spar Nord blev forleden valgt som nyt medlem af Hjerteforeningens Hovedbestyrelse på foreningens repræsentantskabsmøde.

Hun har været ansat i Spar Nord i 39 år, senest som kundechef. Merethe er næstformand i Hjerteforeningens lokalkomité i Sæby, hvor hun har været aktiv i 20 år. Hun deltager i øjeblikket i projektet ”Parat til hjertestart” i Frederikshavn.

Hun er også Past President i Inner Wheel og har bestyrelseserfaring fra poster som repræsentant i Sparekassen Sæby, sekretær i bankrådet Spar Nord Sæby, præsident i Inner Wheel en periode, samt flere bestyrelsesposter i bl.a. Junior Chamber og som formand for skolebestyrelsen ved Sæby Skole i fire år.

- Det er jo en drøm og noget jeg virkelig brænder for. Derfor er det rigtigt spændende, at jeg nu er blevet repræsentant for de frivillige. Jeg glæder meget til at skulle samarbejde til bestyrelsen. Jeg skal ikke revolutionere Hjerteforeningen, men - sammen med tre andre i bestyrelsen der være de frivilliges talerør. Nu kan jeg bruge nogle af de kompetencer, jeg har med mig fra mit job i banken. Og være med til at støtte den forskning og patientstøtte, der så rigtig vigtigt. For selv om der bliver forsket meget, kommer der flere hjertepatienter. Men heldigvis er der også flere, der kan leve et godt liv med deres hjertesygdom, siger Merethe Gaardbo.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.