Brønderslev

Nyt cross triatlon løb

Svømning i Asaa, cykling hen over Dronninglund og løb ved Serritslev

Arkivfoto

Arkivfoto

BRØNDERSLEV:Der bliver mere eller mindre tale om Brønderslev Kommune Rundt, når idrætsforeningen PSI Serritslev 15. august for første gang afvikler det nye løb Vendsyssel Cross Triatlon.

- Vi vil se, om der er nogle, der vil være med på sådan et løb. Der findes nogle af dem, men ikke så mange, fortæller formand for PSI Serritslev, Nikolaj Sørensen.

I cross triatlon skal man svømme på åbent vand, cykle på mountainbike og løbe i terrænet. Ruten til løbet kommer til at begynde i Asaa, hvor svømmedelen finder sted, og så cykler man på tværs af kommunen gennem Dronninglund Storskov og Jyske Ås og mod Serritslev, hvor løbedelen foregår i Nørre Ådalen.

Nikolaj Sørensen betegner det som en meget smuk rute med en flot natur, og det vil man også udnytte ved at lave et par udkigsposter undervejs og opfordre deltagerne til at stoppe op og nyde naturen.

- Der er et sted i Dronninglund Storskov, hvor man er over 100 meter over havets overflade, fortæller han.

I det hele taget gælder det ikke bare om at komme først.

- Vi vil lave et løb, der appellerer lidt mere til bredden end eliten, og vi lægger op til et socialt løb. Der bliver ingen offentlig tid, man gennemfører i den tid, man kan, og så er det fint. Vi vil prøve at lave en stemning til løbet, som gør at det bliver et hyggeligt løb, men vi er godt klar over, at det stadig bliver hårdt, fortæller Nikolaj Sørensen.

Tilmeldingen til løbet er i gang, der er seneste frist 1. august. Arrangørerne håber at nå op omkring 100 tilmeldte.

- Men det bliver gennemført, uanset hvor mange, der tilmelder sig, siger Nikolaj Sørensen, der håber, at folk får en god oplevelse, så de kan tage flere deltagere med året efter.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.