Nyt dele-cykel projekt i Aalborg

Kom nemt til din lånecykel
9. september 2016 08:01

Den Aalborg baseret virksomhed BikeMedia og Donkey Republic har lavet et samarbejde, hvor der nu bliver rullet et helt nyt dele-cykel koncept ud i Aalborg.

Den fungerer på den måde, at den person, der vil bruge cyklen, booker cyklen igennem Donkey-App´en,

Cyklen kan findes og låses op, så mange gange, man ønsker igennem app´en.

Når man har cyklet rundt og er færdig med at bruge cyklen, skal cyklen stilles retur til den hub, man fandt cyklen ved man logger af.

Herefter er cyklen låst og en besked sendes via bluetooth til telefonen, om at man har låst cyklen og tjekket ud.

Bluetooth giver også mulighed for turister, som måske ikke har adgang til internettet, når de bevæger sig rundt i Aalborg, da cyklen låses og åbnes igennem telefonens bluetooth.

Der vil i første omgang være Donkey-hubs tilknyttet hoteller herunder First Hotel ved Havnen i Aalborg og Cabinn ved Friis. Ideen er at Donkeycyklerne skal være på alle hoteller, campus områder og Nytorv, Banegården, havnen og lignende trafikknudepunkter, understreger Kenneth Pinsker fra BikeMedia.

Der vil være mulighed for annoncører at købe reklame plads på Donkeycyklerne i Aalborg, hvor der fra BikeMedia er fokus på at finde 1 eller 2 samarbejdspartnere, der kan se værdien i at annoncere på 100 cykler, der vil blive en del af gadebilledet i hele Aalborg fra maj til november.

De første 20 cykler er kommet på gaden skal køres som testprojekt frem til november.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...