Nyt håb for AaB- reserver

Cheftræner Allan Kuhn har tænkt sig at bruge muligheden for at skifte ud i Randers

Meget passende er Bruce Rioch skubbet i baggrunden. Den nye frontfigur i AaB, Allan Kuhn, får debut som cheftræner i SAS Ligaen i dag mod Randers, og han har tænkt sig at gøre brug af mere end 11 spillere. Arkivfoto: Grete Dahl.

Meget passende er Bruce Rioch skubbet i baggrunden. Den nye frontfigur i AaB, Allan Kuhn, får debut som cheftræner i SAS Ligaen i dag mod Randers, og han har tænkt sig at gøre brug af mere end 11 spillere. Arkivfoto: Grete Dahl.

AALBORG:Det har ikke været sjovt at være reserve i SAS Liga-klubben AaB, mens Bruce Rioch har siddet i trænerstolen. I den seneste tid har en bænkeplads været stort set ensbetydende med, at man i bedste fald fik lov til at varme op. Ikke en særlig opmuntrende situation for de spillere i AaB's trup, som ikke har været blandt de udvalgte 11. - Der har ikke været så meget at komme efter, og det har selvfølgelig været frustrerende. Man vil jo gerne havde spilletid, lyder det fra allroundspilleren Patrick Kristensen, som fik chancen i den seneste SAS Liga-kamp mod FC Nordsjælland. Uenig med Rioch En anden af de spillere som har brugt mest tid på at se fodbold og varme op, er den tidligere topscorer Simon Bræmer, som bestemt heller ikke har været tilfreds med de manglende indhop, under den nu fyrede skotske træner. - Den sidste måneds tid med Bruce har man ikke forventet at komme på banen. Specielt i Champions League. Det har været hans valg, men jeg har ikke været enig i de beslutninger, han har taget. Men det er et overstået kapitel nu, og vi har fået en ny træner med en masse entusiasme, siger Simon Bræmer. Trætte skal ud Den nye cheftræner er som bekendt den tidligere assistenttræner Allan Kuhn. Nøjagtig hvilke taktiske ting han vil gøre anderledes i forhold til sin forgænger, vil han ikke komme nærmere ind på. En ting Allan Kuhn vil gøre anderledes end Bruce Rioch er dog at gøre brug af mere end 11 spillere. - Det er jo en del af fodbold at skifte ud. Når man kan se, at der er nogen, som bliver trætte, og når vi har gode reserver siddende på bænken, skal de bruges, det er helt naturligt. Det er derfor, de er i vores trup, siger Allan Kuhn, der ikke vil kommentere på, hvorfor hans forgænger tilsyneladende ikke havde helt samme syn på sagen. Spændt før debut Kuhn vil til gengæld gerne indrømme, at det bliver med sommerfugle i maven, at han i dag tager plads på bænken på Essex Park i Randers. - Det vil være fuldstændig vanvittigt at sige, at man ikke er spændt, når det er ens første kamp i SAS ligaen som cheftræner. Jeg har prøvet det i pokalturneringen og Viasat Cup, men det her er noget andet. Specielt på grund af den position vi ligger i, siger Allan Kuhn, der vil vinde sin debut som cheftræner i SAS Ligaen. God mavefornemmelse - Min mavefornemmelse er god. Det vi har talt om er, at alle skal kunne se sig selv i spejlet efter kampen og sige, at de har gjort alt, hvad de kunne. - Hvis spillerne kan det, tror jeg også på, at resultaterne kommer, siger Allan Kuhn.