Nyt håb for Bedsteds damer

Bedsteds damer har efter sejren over Aarhus overlevelsen i volleyligaen indenfor rækkevidde

Bedsteds volleyballdamer kunne fredag aften i Aarhus juble over sæsonens anden sejr. Arkivfoto: Diana Holm <i>diana.holm@nordjyske.dk</i>

Bedsteds volleyballdamer kunne fredag aften i Aarhus juble over sæsonens anden sejr. Arkivfoto: Diana Holm diana.holm@nordjyske.dk

AARHUS:Bedsted KFUMs volleyballdamer har tabt de tre første kampe mod Aarhus Volleyball i volleyligaens grundspil, og for en uge siden tabte de også den første kamp til Aarhus i ligakvalifikationen, men fredag aften fik thyboerne revanche.

- Det var en kanon kamp. Vi havde givet pigerne mere frie tøjler denne gang og sagt, at de skulle gå ud og nyde øjeblikket. Vi ville ikke sætte dem under pres, så de gik i baglås, siger Bedsted-træneren Lars Pinholt.

På udebane vandt Bedsted fredag aften 3-1 over Aarhus, og dermed tændte thyboerne et nyt håb for overlevelse i ligaen, uden de skal ud i yderligere kvalifikationskampe mod et 1. divisionshold.

Bedsted vandt første sæt 25-20, tabte andet med 25-18, for derefter at vinde de to sidste sæt med henholdsvis 25-18 og 25-23. Det var blot Bedsted anden sejr i denne sæson.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.