Nyt i mysteriet om Erik: Han var ikke i huset, da det brændte

Politiet er nu sikker på, at den forsvundne 73-årige Erik Madsen ikke indebrændte i sit hus

Jesper Ramsing
En soldning af Erik Madsens brandtomt gav intet resultat. Derfor konkluderer politiet nu, at han ikke er indebrændt i huset. Foto: Henrik Louis
Vebbestrup 15. maj 2018 17:08 - Opdateret 25. maj 2018 11:22

VEBBESTRUP: Et vigtigt spor i eftersøgningen af den 73-årige Erik Madsen har nu endegyldigt vist sig at være en blindgyde. Politiet kan nu med sikkerhed sige, at han ikke er indebrændt i sit hus på Kraghøjvej ved Vebbestrup.

Erik Madsen har været forsvundet siden 8. marts, hvor huset brændte. I første omgang troede politiet, at han var indebrændt, men det viste sig hurtigt, at Erik Madsen ikke umiddelbart var til at finde. Hverken i huset eller i området omkring landejendommen.

Siden har politiet og Missing People ledt massivt efter ham i nærområdet, ligesom politiet har lavet adskillige undersøgelser af brandtomten og forfulgt spor i både ind- og udland.

Men der har ikke været livstegn fra Erik Madsen siden branden.

Soldning uden resultat

Derfor valgte politiet at benytte sig af den sidste og mest omfattende undersøgelse af brandtomten - en såkaldt soldning.

Her blev alle dele fra huset siet og undersøgt af arkæologer og teknikere for at finde rester af et menneske.

- Men det har ikke givet noget resultat, og derfor kan vi nu lukke efterforskningen af brandtomten, siger politikommissær Preben Møller, der leder efterforskningen.

Eftersøgning fortsætter

Han understreger, at eftersøgningen af Erik Madsen ikke stopper, og at politiet fortsætter med at lede efter spor der kan indikere, hvor den 73-årige mand kan være.

I den forbindelse vil politiet gerne høre fra folk, der kan have oplysninger i sagen.

Politiet kan kontaktes på telefon 114.

Du kan læse NORDJYSKEs digitale fortælling "Mysteriet om Erik Madsen" her:

Del 1Del 2Del 3
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...