Sæby

Nyt kunsthus i Sæby

Lørdag den 3. december kl. 10 åbner det i Vestergade 9

Annemette Madsen er kunstneren bag de nye udstillingslokaler - beliggende i Sæbys centrum. Det åbner lørdag den 3. december kl. 10.

Annemette Madsen er kunstneren bag de nye udstillingslokaler - beliggende i Sæbys centrum. Det åbner lørdag den 3. december kl. 10.

SÆBY:På Vestergade 9, åbner der et nyt kunsthus, - og navnet er byRavbjerg.

Annemette Madsen er kunstneren bag de nye udstillingslokaler - beliggende i Sæbys centrum.

Hun har tidligere arbejdet som designer for et privat labelfirma i Ikast. Sammen med sin mand, Per Larsen, har de købt bygningen som er i to plan, hvor stueetagen bliver kunsthuset, hvor malerier og andre kreative ting er udstillet.

På langt skal udstillingslokalerne rumme et bredere sortiment af kreativiteter.

Der er fernisering lørdag den 3. december fra kl. 10-15, hvor kunstneren byder velkommen til lokalerne med champagne og lidt godt til ganen.

Annemette Madsen har altid malet og har deltaget i udstillinger rundt omkring i lande.

Næste skridt var naturligt: hun skulle have sit eget værksted og udstillings vindue. Annemette Madsen har boet det meste af sit voksenliv i Midtjylland, hvor hun delte lokaler med andre kunstnere. Hun håber på gæsteudstillere i fremtiden for at udvalget af kunst skal være så bredt som muligt.

I december er galleriet åbent torsdag fra 16-20, fredag fra kl. 16-18, lørdag fra 10-16 - og søndag hvis der er lys i vinduerne.

- Ser man kunstneren i butikken er det selvfølgelig også bare med at gå ind og få et kig. Fernisering lørdag er åben for alle, og vi håber at se så mange som muligt, fortæller Annemette Madsen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.