Nyt L.O.C.-album kommer Røde Kors til gode

For 30 kroner kan man købe L.O.C.'s nye album - og overskuddet giver rapperen til velgørenhed.

Nyt L.O.C.-album kommer Røde Kors til gode

L.O.C. har ikke lagt skjul på, at han er færdig med at udgive plader på traditionel vis. Og denne gang skal man da heller ikke nødvendigvis ned i den lokale pladebutik, hvis man vil erhverve sig rapperens nyeste album, der udkommer den 1. oktober.

Hans seneste album kunne man downloade gratis, men denne gang har rapperen besluttet sig for at udgive albummet digitalt til kun 30 kroner. Hele overskuddet fra salget går til Røde Kors.

- Jeg har længe villet involvere mig i et ordentligt velgørenhedsprojekt, og jeg kunne ligeså godt have givet det nye album gratis væk også, men så ville jeg hellere - med det kendskab, jeg har til Røde Kors - give det til mennesker, der har brug for pengene.

- Og så føler jeg, at jeg her kan komme med noget håndgribeligt, som ikke bare er mig som en papfigur. Det her er anderledes. Det tændte jeg bare på, siger Liam O’Connor.

Det nye album er Volume 2 af "Prestige, Paranoia, Persona"-albumserien, og jo mere man donerer, jo mere får man for pengene.

Hvis man ønsker at donere 100 kroner, erhverver man sig Volume 1 og Volume 2 i dobbelt-CD samt en download-udgave.

Ved donationer på 500 kroner får man tilsendt en unik Nationalbank-fremstillet Røde Kors/L.O.C.-mønt og et signeret dobbeltalbum.

Mønten er kun produceret i 500 eksemplarer, og det fysiske dobbeltalbum er ligeledes en udgivelse i begrænset oplag.

Hos Røde Kors er man begejstrede for L.O.C.'s beslutning om at støtte organisationen.

- I Røde Kors er vi helt afhængige af den hjælp, tusinder af danskere giver os. Liam O’Connor’s hjælp er ud over det sædvanlige. Hans CD-projekt viser, hvor stor en forskel en dedikeret enkeltperson kan gøre.

- Vi er glade og stolte over, at Liam har stablet dette fantastiske projekt på benene for at hjælpe mennesker i nød, siger generalsekretær Anders Ladekarl.

Liam O'Connor skal desuden være ambassadør for Røde Kors' landsindsamling den 7. oktober.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.