EMNER

Nyt lederteam i Intech

Carsten Trudslev bliver medejer og firmaets grundlægger, Leif Andersen, får fokus på salg og projektledelse

Leif Andersen og Carsten Trudslev udgør et nyt, stærkt lederteam i Brønderslev-virksomheden Intech. Foto: Henrik Louis

Leif Andersen og Carsten Trudslev udgør et nyt, stærkt lederteam i Brønderslev-virksomheden Intech. Foto: Henrik Louis

BRØNDERSLEV: Carsten Trudslev fra Aabybro har købt sig ind i Brønderslev-virksomheden Intech International. Og hermed kommer han sammen med virksomhedens grundlægger Leif Andersen til at udgøre det nye lederteam.
Opgaverne mellem de to medejere er klart fordelt. Carsten Trudslev vil fremover fungere som administrerende direktør og samle trådene på det overordnede plan, mens Leif Andersen vil tage sig af de udadrettede opgaver i form af salg og projektledelse.
Med den opgavefordeling er Intech International a/s gearet optimalt til nutidens og fremtidens udfordringer, vurderer Leif Andersen og Carsten Trudslev.
Intech International a/s fremstiller og sælger maskiner og procesudstyr i rustfrit stål til fiskeindustrien – primært reje, lakse og torskeindustrien. Virksomheden har eksisteret i 13 år og blev etableret af Leif Andersen. Han har en baggrund som smed og montør ved Carnitech, ligesom han har været direktør for denne virksomhed i Grønland samt sejlet med Royal Greenlands rejetrawlere. Den nye administrerende direktør i Intech International a/s er Carsten Trudslev, tidligere grundlægger af firmaet Carsø A/S i Pandrup, der producerer tilsvarende maskiner til kødbranchen - så han er gået fra kød til fisk med en særdeles god viden og ca. 20 års erfaring i bagagen.
Intech International a/s beskæftiger på nuværende tidspunkt cirka 15 medarbejdere.
Og Leif Andersen og Carsten Trudslev konkluderer, at der er en god basis for yderligere vækst.
- Men vores mål er en kontrolleret vækst - det er ikke vækst for enhver pris. Målet er til enhver tid at være de bedste.
Det nye samarbejde vil ifølge ejerne også blive til gavn for kunderne, som nu kan få tilbud om endnu bedre individuelle løsninger.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.