Nyt liv i debat om Sydhavn

Kredsen bag Havnegruppen i Thisted åbner hjemmeside om plan for Sydhavnen

Havnegruppen har lanceret en hjemmeside om kommunes og andres planer for Sydhavnen i Thisted. Arkivfoto: Diana Holm <i>diana.holm@nordjyske.dk</i>

Havnegruppen har lanceret en hjemmeside om kommunes og andres planer for Sydhavnen i Thisted. Arkivfoto: Diana Holm diana.holm@nordjyske.dk

THISTED:Debatten om fremtiden for Sydhavnen i Thisted skal holdes i gang. Med det formål har kredsen bag den såkaldte Havnegruppe åbnet hjemmesiden www.thistedsydhavn.dk.

Gruppen arbejder med andre planer for den fremtidige anvendelse af de attraktive arealer på Sydhavnen i Thisted end der lægges op til i det forslag til lokalplan, som Thisted Kommune sendte i høring før årsskiftet.

- Tanken er at skabe et forum, hvor interesserede kan samle den information, der er nødvendig for at tage stilling for eller imod de planer, kommunen har, forklarer Leif Pallesen, fra Havnegruppens styregruppe.

På hjemmesiden er der adgang både til kommunens forslag til lokalplan for Sydhavnen og til de alternative forslag til områdets fremtidige anvendelse.

- Samtidig forsøger vi visualisere, hvordan området vil se ud, hvis kommunens intentioner realiseres fuldt ud efter de muligheder, der skitseres i lokalplanforsalget. Vi går ud fra, at hensigten er at realisere planen, som den er præsenteret. Det giver ingen mening at sende en plan i høring, hvis man ikke ønsker at realisere den, siger Leif Pallesen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.