Nyt liv og restaurant i Sæby Søbad

Efter fire år bliver dørene til Sæby Søbads restaurant igen åbnet for spisende gæster og aktiviteter

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Den nye køkkenchef Dennis Jensen i gang med rengøringen og føler sig allerede godt tilpas ved komfuret i Sæby Søbads store køkken.

SÆBY:Hele sommeren har Søren Kristiansen og familie samt en række frivillige, renoveret, malet og rengjort restaurationslokalerne og det store køkken så alt kan stå nypoleret og klar til åbningsdagen lørdag den 11. august.

Restaurationsselskabet, der er baseret på folkeaktier, har ansat køkkenchef Dennis Jensen, der får ansvaret for driften. Han er uddannet kok og har i 36 år haft egen restaurant i Malaga i Spanien. De seneste fire år har han arbejdet på flere nordjyske restauranter.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.