Turisme

Nyt liv på campingplads

Der er blevet brugt masser af knofedt, spandevis af maling og oceaner af tid på renoveringen af Jammerbugt Camping ved V. Thorup, siden Bente og Jan Kohls tog over i februar.

2
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Jammerbugt Camping ved Vester Thorup har åbent året rundt. Bente og Jan Kohls ses her sammen med Poul Nordtorp, der er fastligger på pladsen. Foto: Martin Damgård

- Vi ønskede at gøre campingpladsen mere indbydende, for folk skulle jo gerne stoppe op for at overnatte her, siger Jan Kohls, mens han slår ud med armene og peger på de nymalede facader. Haven samt flere af bygningerne - ude som inde - har fået en overhaling. - Tidligere var det mørkt og rustikt her. Og det var ærligt talt en smule nedslidt, konstaterer Jan Kohls tørt. Han er ikke bleg for selv at svinge malerpenslen og hammeren. Pladsen ligger op til den gamle hovedvej mellem Thisted og Aalborg og er nabo til Røgegård Jagtfarm. - Hele pladsen er omkranset af jagtfarmen, så vi oplever tit, at der står en kronhjort og kigger direkte ind til os, smiler Jan Kohls, mens han kigger ud over området, hvor man også kan være heldig at opleve mufloner og dådyr. Jammerbugt Camping er en trestjernet helårscampingplads, der rummer 165 pladser, 14 hytter og seks motelværelser, som alle har været pænt belagt denne sæson. - Det er vores første sæson som pladsejere, så vi har ikke nogle sæsoner at sammenligne med, siger Jan Kohls. - Ja, vi valgte at kaste os ud i det - men ind til videre, så går det da meget godt, supplerer Bente Kohls med et smil.