Foredrag

Nyt LOF-program

Bækkenbundstræning nu også for mænd og med mandlig underviser.

- Vi har 73 kursustilbud klar, oplyser skoleleder Jan Vestergaard, LOF.

- Vi har 73 kursustilbud klar, oplyser skoleleder Jan Vestergaard, LOF.

MARIAGERFJORD:LOF er klar med kurser, foredrag og tur til Den Blå Planet i den ny sæson.

- Vi er stolte over, at vi her i juni har 73 kursustilbud klar, siger skoleleder Jan Vestergaard. Hertil kommer 11 foredrag, så udbuddet er så bredt at der er lidt for enhver smag.

På kursussiden har et nyt spændende samarbejde med Falslevgaard Mølle givet mulighed for bagekursus og læring af, hvordan man anvender zoneterapi, ligesom det ny spændende rawfood har fundet vej til programmet, både i form af foredrag og kursus.

Blandt nyhederne på sundhed er der bækkenbundstræning, som mange borgere har behov for, og hvor kvinder ikke ser problemer med at melde sig til bækkenbundstræning, er det straks værre med mændene. At tale om inkontinens og potensproblemer er tabuemne, og jeg tror at flere vil være motiverede for at gøre noget ved disse problemer, hvis vi kunne udbyde bækkenbundstræning for mænd og med mandlig underviser, siger Jan Vestergaard, og jagten på ham er vi i fuld gang med.

Flagskibene i den kommende sæson bliver helt sikkert Hjertehøjskolen som udbydes af de tre hjerteforeninger i Himmerland.

Endelig er der mulighed for at opleve Nord Europas største akvarium, Den Blå Planet på Amager i København.

- Vi har sammensat en to- dages tur, hvor vi også har indlagt rundvisning i Folketinget og frokost i Snapstinget, slutter Jan Vestergaard.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst