Nyt magasin om MTB

Ikke-kommercielt magasin til mountainbikeryttere

Interessen for mountainbikesporten er stærkt stigende - og nu får MTB-entusiasterne deres eget magasin. Foto: Peter Broen
Cykelsport 19. maj 2014 20:26 - Opdateret 22. maj 2014 16:09

FREDERIKSHAVN: Et nyt, dansk mountainbike magasin – MTBX.dk – er gået i luften.

Magasinet er et ikke-kommercielt initiativ, der henvender sig til alle mtb-interesserede.

MTBX.dk kan ivrige mountainbikere, både nybegyndere og mere erfarne klubryttere, finde udstyrs-guides og anmeldelser, læse artikler og nyheder, tilmelde sig events og se videoer. Webmagasinet er allerede blevet taget godt imod, og flere interesserede har tilbudt at bidrage med nyheder og anmeldelser.

MTBX.dk drives af frivillige mtb-entusiaster, der i fællesskab skriver anmeldelser, guides og giver gode råd om sporten. Der vil være tips til løb og events i hele landet, og netop nu arbejdes der på at arrangere et mtb-træf – en hyggelig dag i naturen, hvor man kan møde andre mountainbikere og dele historier og erfaringer.

Om baggrunden for MTBX.dk siger en af initiativtagerne, Lars Bachmann: - Der var simpelthen ikke noget eksisterende magasin, der dækkede behovet for inspiration og oplysning om cykler og udstyr, samt gode råd til, hvordan man færdes på de etablerede mtb-spor. Det er der nu, hvor en længe ulmende vision om at lave et fedt mtb-website endelig er en realitet.

Interessen for mountainbikesporten har været stigende i Danmark de senere år, og der er nu ca. 100 officielle mtb-klubber på landsplan. Desuden dyrker rigtig mange mtb-sporten uden for klubregi. Den første officielle mountainbike-rute blev etableret i år 2000, og der er nu ifølge Naturstyrelsen over 350 kilometer mountainbike-spor i Danmark.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...