Nyt murerfirma i Hjallerup

Thomas Andersen står bag Hjallerup Mureren

Thomas Andersen har 16 års erfaring inden for byggebranchen og er udlært som både murer og byggetekniker. Nu har han startet ”Hjallerup Mureren”. Foto: Ole Torp <i>Ole Torp</i>

Thomas Andersen har 16 års erfaring inden for byggebranchen og er udlært som både murer og byggetekniker. Nu har han startet ”Hjallerup Mureren”. Foto: Ole Torp Ole Torp

HJALLERUP:- Vi lægger vægt på at tilbyde vore kunder en skræddersyet løsning, som er tilpasset økonomi, kvalitet og omfang, således at kunden får det fulde udbytte af deres byggeprojekt. Håndværk er en tillidssag. De spørgsmål, som vi ofte får, vedrører økonomi, kvalitet og materialevalg.

Således beskriver murermester Thomas Andersen profilen på det nye murerfirma ”Hjallerup Mureren”. Firmaet startede i sidste uge, men Thomas var da allerede gang i en del opgaver. Firmaet sigter primært på private, men også på offentlige virksomheder, institutioner og boligselskaber.

- Jeg vil gøre alt for at skabe et trygt samarbejde gennem byggeprocessen, og her er det vigtigt med en god kontakt til den samme person gennem hele byggeforløbet, siger Thomas Andersen.

Thomas Andersen har 16 års erfaring inden for byggebranchen og er udlært som både murer og byggetekniker, og det gør, at han kan tilbyde sine kunder såvel byggeteknisk rådgivning, totalløsninger inden for etablering, reparation og renovering af badeværelser og vådrum, facaderenovering samt alle former for traditionelt murerarbejde.

- Nu skulle drømmen om eget firma realiseres blandt andet på grundlag af 16 års erfaring i forskellige firmaer. Det er mit ønske at skabe et lille kvalitetsbevidst firma med fokus på godt håndværk.

Hjallerup Mureren anbefaler private at benytte sig af den såkaldte bolig-job-ordning, hvor man kan få håndværkerfradrag på arbejdslønnen for blandt andet reparationer. Ordningen er forlænget, så den også gælder i år.

Det nye firma ønsker først og fremmest at arbejde i lokalområdet og nærområdet - gerne nord for fjorden - og Thomas Andersen opfordrer folk, der går i byggetanker eller har planer om et renoveringsprojekt, til at kontakte Hjallerup Mureren for et uforpligtende tilbud, så man sammen kan finde en løsning på det ønskede projekt.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.