Nyt pitstop ved motorvej

Bygherre vil udvikle område med tankstationsanlæg og fastfood-restauranter syd for Svenstrup

Selskabet Aabo Sørensen Svenstrup Syd A/S ejer jorden, hvor der tidligere var planteskole. Arealet ligger i krydsfeltet mellem motorovejen og en afkørsel til Hobrovej. Foto: Lars Pauli <i>Lars Pauli</i>

Selskabet Aabo Sørensen Svenstrup Syd A/S ejer jorden, hvor der tidligere var planteskole. Arealet ligger i krydsfeltet mellem motorovejen og en afkørsel til Hobrovej. Foto: Lars Pauli Lars Pauli

SVENSTRUP:Hvis det går som planlagt, kan trafikanerne snart dreje ind omkring et nyt center syd for Svenstrup, hvor de kan tanke brændstof og få stillet sulten.

Bygherren mener, at Aalborg mangler et tankstationsanlæg ved motorvejen og vil udvikle et område, der både rummer tankstation og fastfood-restauranter tæt på motorvejen ved afkørsel 29. Adressen har stor synlighed, for ikke kun motorvejen kører tæt forbi. Også den gamle hovedvej - Hobrovej - er fødekanal for en del trafik.

Politisk er den indledende manøvre taget med godkendelse af en startredegørelse. Den peger blandt andet på, at det nu skal undersøges nærmere, hvordan trafikken på Hobrovej kan afvikles mest smidigt.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.