Dronninglund

Nyt rejsebureau

Mette Nielsen har etableret et rejsebureau Momento Travel

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Mette Nielsen har en baggrund som rejseleder.

DRONNINGLUND:Efter seks år i rejsebranchen har 29-årige Mette Nielsen oprettet sit eget grupperejsebureau - Momento Travel.

Hun styrer midlertidigt firmaet fra sine forældres spisebord i køkkenet på Moltkesvej i Dronninglund, men familien er på boligjagt i det nordjyske.

I denne tid sender hun hundredvis på skiferie, blandt andet flere skoler.

- Det er hovedsageligt grupperejser, jeg arrangerer, fortæller Mette Nielsen.

De store rejsemål er skiture i Norden, kulturrejser i Tyskland og aktive rejser til Tjekkiet. Men hun sender også folk på rejse til mere fjerne mål, hvor hun har et samarbejde med forskellige selskaber.

Hun har aftaler med en del skoler, der skal ud at rafte eller køre på mountainbike i spændende kuperede områder.

En af de store grupper er på 200 skoleelever, som hun skulle sikre, kom godt frem og fik et vellykket ophold.

Mette Nielsen har også aftaler med en del virksomheder, hvor hun arrangerer ture for medarbejdere og rejser, der erstatter julefrokosten. Blandt andet har hun også arrangeret tur til Tour de France.

- Undertiden er jeg selv guide, men ellers allierer jeg med guider forskellige steder, fortæller Mette Nielsen, der i sin tid som guide har været på mange af rejsemålene.

Hun arbejder en del sammen med Jørns Busrejser i Brønderslev, som hun benytter til busrejserne. Denne kontakt er fra da hun var guide.

Via sine kontakter kan hun opnå gode aftaler omkring flyrejser, busrejser, hotelophold med mere i en branche, hvor konkurrencen er hård.

- Mange vælger en færdig pakke med rejse og hotelophold, fortæller Mette Nielsen. Mange kunder lægger megen vægt på kvalitet og en fornuftig pris.

Momento Travel er medlem af Rejsegarantifonden.

- Jeg gør altid mine kunder opmærksom på vigtigheden af at have en rejseforsikring, fortæller Mette Nielsen af bitter erfaring.

Hun har selv prøvet at komme til skade på skiferie, hvor regningen lød på 18.000 euro for sygehusophold med mere.

- Men heldigvis havde jeg en rejseforsikring, bemærker Mette Nielsen med et smil.

Mette Nielsen er oprindeligt fra Farsø, og hun har gennem de seks år arbejdet inden for rejsebranchen. Hun har været rejseleder og har været ansat på Best Travel i Hjørring og på et rejsebureau i Aarhus.

Hun har kæreste og en kontorhund Bonzo.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.