Nyt remis for Hobro

Det blev lørdag 2-2 mod slovakiske Kosice

Arkivfoto: Michael Bygballe <i>Michael Bygballe</i>

Arkivfoto: Michael Bygballe Michael Bygballe

BELEK:Hobro afsluttede lørdag eftermiddag holdets træningslejr i Tyrkiet med en testkamp mod slovakiske Kosice, og som i torsdags mod ungarske Soroksár blev udbyttet et uafgjort resultat, da en sen scoring til hvert hold sørgede for 2-2.

Hobro lagde godt fra land mod det tidligere slovakiske mesterhold. Quincy Antipas, der var skubbet helt frem i front, kom i kampens indledning frem til to gode muligheder, men desværre for Hobro, blev begge forsøg afvist af den slovakiske målmand.

Men trods Hobros fine start, var det slovakkerne, der kom først måltavlen. En årvågen slovak stjal bolden fra en tøvende Mads Justesen, og det gav Kosice en helt åben mulighed. Jesper Rask afværgede flot i første omgang, men Hobro-målmand var chanceløs på returen, og så kunne Kosice let bringe sig foran 1-0.

Kort før pausen fik Hobro dog bragt balance i regnskabet. Mikkel Thygesen fandt Mads Hvilsom i dybden, og så kunne Superliga-topscoreren udligne med et elegant lob over den slovakiske målmand.

10 minutter inde i anden halvleg var Hobro også tæt på at tage føringen. Efter en god dribletur af Jacob Tjørnelund blev Hobro tilkendt et frispark i en farlig position, men Martin Thomsens ellers fine forsøg blev viftet til hjørne af den slovakiske målmand.

Et kvarter før tid var nyerhvervelsen Mikkel Thygesen så tæt på sin første scoring i Hobro-trøjen, men midtbanespillerens hovedstød sneg sig lige forbi den fjerneste opstander, og så var det i stedet Kosice, der tog føringen, da slovakkerne i kampens døende minutter udnyttede et straffespark.

Hobro svarede dog hurtigt igen, for bare minuttet senere var der bragt balance i regnskabet. Martin Thomsen serverede bolden for Quincy Antipas, der stod for udligningen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Breaking
Statsadvokaten har talt: Jens-Peter Skov slipper for tiltale i sag om sex med mindreårig
Luk