Nyt samarbejde med livsstils-eksperter

Nu kan man få sine dårlige vaner ændret i Hirtshals

Henriette Søvind (tv) og Dorthe Thunberg er to nye behandlere, tilknyttet HB Wellness i Hirtshals. Foto: Peter Jørgensen
Alternativ behandling 19. juni 2012 17:22

HIRTSHALS: Hos HB Wellness i Hirtshals kan man, udover ansigtsbehandling, fodbehandling og manicure, nu også få ændret sine dårlige vaner, og få en bedre livsstil,

Det er Dorthe Thunberg, der er RAB-uddannet zoneterapeut og Henriette Søvind, uddannet NLP-Coach, der kan tilbyde en lang række behandlinger.
Som NLP Coach kan Henriette Søvind, blandt andet tilbyde et slanke- og livsstilsforløb, et forløb, der er individuelt bliver tilpasset dig, der ønsker at gå ned i vægt ved hjælp af kostomlægning. Det henvender sig til dig, der ønsker at finde en varig måde at fastholde den sunde livsstil.
Dorthe Thunberg redskab er zoneterapi, som er rigtig godt til at forebygge stress og sygdomme i kroppen, udrense og give bedre balance, og dermed mere energi i hverdagen.
Henriette Søvind og Dorthe Thunberg, som har deres egen klinik ”DeLuxe You”, for sundhed og velvære i Aalborg, kommer til HB Wellness i Hirtshals hver anden mandag med start fra den 4. juni.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...