Nyt sorteringsanlæg på Nørlund Savværk

Ledelsen forventer nyt og større fuldautomatisk anlæg står klar i august 2013

Direktør Bjørn Skou Andersen fra Nørlund Savværk forventer, at det nye sorteringsanlæg vil stå klar midt i august måned næste år. Selve savværket får i samme omgang installeret en helt ny høvl til flere mio. kr. Foto: Henrik Bo <i>Foto: Henrik Bo</i>

Direktør Bjørn Skou Andersen fra Nørlund Savværk forventer, at det nye sorteringsanlæg vil stå klar midt i august måned næste år. Selve savværket får i samme omgang installeret en helt ny høvl til flere mio. kr. Foto: Henrik Bo Foto: Henrik Bo

Galleri - Tryk og se alle billederne.

2
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

NØRLUND:De væsentlige forhold omkring erstatning efter branden på Nørlund Savværk i maj måned er nu så meget på plads, at Nørlundfonden som ejer har afgivet ordre på et helt nyt og endnu større fuldautomatisk sorteringsanlæg som erstatning for det anlæg, der nedbrændte totalt.

For at påvirke savværkets daglige drift mindst muligt, har ledelsen besluttet at det nye anlæg skal etableres i en seks ugers periode i sommerferien med opstart 1. juli.

For det er nødvendigt at lukke savværket midlertidigt mens genopførelsen forestår.

Ifølge nytiltrådt administrerende direktør for Nørlund Træ A/S Bjørn Skou Andersen er der tale om en investering på over 30 mio. med det nye anlæg, der igen er af svensk fabrikat.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.