EMNER

Nyt spisested er åbnet i Østervrå

Annika Pedersen har åbnet grillbar på Vrængmosevej

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Grillen i Østervrå ligger på Vrængmosevej 1.

ØSTERVRÅ:Annika Pedersen tager springet og lever en drøm ud om egen grillbar. I går åbnede hun Østervrås nye spisested – Grillen på adressen Vrængmosevej 1 i Østervrå.

I syv år arbejdede Annika Pedersen på den lokale grill-café i Østervrå. – Jeg begyndte at arbejde der, mens jeg gik i folkeskolen, fortæller hun, og det fortsatte jeg med – også under min uddannelse til landmand – jeg kunne bare godt li’ atmosfæren og mødet med kunderne. Annika har senere taget en efteruddannelse som jordbrugsteknolog, og der er kommet mand og tre små piger til. Tiden i grill-cafeen har hun aldrig glemt. – Jeg har nok hele tiden haft den der drøm om at få min egen grill, så nu skal det altså være.
I øjeblikket er der susende travlt med at få det nye spisested gjort klar. Vi har valgt i første omgang at starte op med et mindre lokale, og så må vi se, om det kan bære de tanker og ideer, vi ellers har. Annikas mand, Morten Pedersen startede for et par år siden sit eget rullende værksted med alt indenfor reparation af landbrugsmaskiner m.m., så det er et travlt og aktivt liv, der venter familien.
Annika har også haft travlt med at ansætte personale til Grillen, og der har været rigtig stor interesse for jobbet. Kunderne kommer således til at møde fire unge mennesker fra Østervrå, og så har jeg en aftale med en femte, der kan træde til som afløser, fortæller Annika Pedersen. Jeg vil selvfølgelig selv være her og i den første tid, kommer kunderne også til at møde min søster Trine Andersen, som også har flere års erfaring med arbejdet i grill-branchen.