Brønderslev

Nyt spisested er snart klar

Ditte Pedersen med stor erfaring åbner Madstedet

Ditte Pedersen og Thye Zacho er klar til at åbne deres ny restaurant. Foto: Bent Bach

Ditte Pedersen og Thye Zacho er klar til at åbne deres ny restaurant. Foto: Bent Bach

BRØNDERSLEV:Madstedet er navnet på en ny restaurant/spisested, der 3. juni åbner i det tidligere bageri, Vestergade 46 i Brønderslev.

Det er 35-årige Ditte Pedersen og hendes svoger, 42-årige Thyge Zacho, der skal drive Madstedet.

Ditte Pedersen havde ellers først fundet en anden makker, men da denne sprang fra, trådte Thyge Zacho til.

Ditte Pedersen har været inden for branchen i 14 år, og hun har blandt andet drevet restaurant på Karrebæksminde på Enø, og været ansat i Beach Bowl i Blokhus, ligesom hun har drevet et spisested Jetgrillen i Lindholm.

Thyge Zacho har gennem en årrække været ansat inden for vvs-branchen.

- Jeg elsker at lave mad, fortæller Thyge Zacho, der ofte står for madlavningen i familien.

Han har blandt andet rygeovn og stenovn i haven, som han benytter i madlavningen.

Det er traditionel, gammeldags madretter, der skal langes over disken.

- Frikadeller, stegt flæsk med persillesovs, bøf med bløde løg med mere, og selvfølgelig sandwich, burgere med mere.

Ditte Pedersen siger, at de såkaldte mormor-retter er populære som aldrig før.

- Vi vil satse på den rigtige kvalitet, som folk gerne vil have, siger hun.

- Der er udvist rigtig stor opmærksomhed omkring os, fortæller Ditte Pedersen.

Det er planen at servere en speciel pensionistmenu hver dag.

Foruden at man kan spise i Madstedet, der har plads til 20-30 personer, er det planen at sørge for mad ud af huset.

- Vi mangler et spisested i denne del af byen, mener Ditte Pedersen.

Den seneste tid er der bygget om i den tidligere bagerforretning, hvor der er etableret salgs- og serveringsdisk med mere.

Selve bageriet skal også gennemgå en omfattende renovering, hvor de tidligere bagerimaskiner skal skiftes ud med maskiner til madlavning.

På længere sigt er der planer om at indrette selskabslokaler i tilknytning til stedet.

Forretningen er åben fra onsdag til søndag, og der holdes således ”weekend” mandag og tirsdag.

Åbningen markeres med reception på åbningsdagen 3. juni.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.