Nyt spisested i Strandby

Brian R. Kristensen har åbnet selskabslokalet Rosendal’s Madhus i Strandby

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

STRANDBY:Brian Rosendal Kristensen, 32 år, har haft travlt og arbejdet tidligt og sent, siden han som 17-årig kom i lære som kok. Arbejdsdagene har været lange, ofte også for lange. Det erkender han i dag.

På den baggrund tror og håber han, at der kommer lidt mere ro på hans arbejdsliv efter, at han har åbnet Rosendal’s Madhus i Strandby.

Rosendal’s Madhus er indrettet i de lokaler, hvor Snerlen tidligere havde til huse.

- Det seneste halvandet år har jeg været bestyrer på Snerlen i Strandby - indtil Tonny Kristensen lukkede i Strandby for at koncentrere sig 100 procent om Snerlen i Kattegatsiloen, fortæller Brian Rosendal Kristensen, der nu har fået opfyldt drømmen om sit eget firma.

Selskabslokale

Rosendal’s Madhus er tænkt som et selskabslokale, hvor alle kan leje sig ind til en konfirmation, en rund fødselsdag, et sølvbryllup eller en reception. Kunderne aftaler menuen med Brian Rosendal Kristensen.

- Jeg har selvfølgelig nogen til at hjælpe med servering og lignende, men det er meningen, at jeg selv skal lave maden. Jeg kan forberede det hele i forvejen, og når maden er serveret, kan jeg i princippet holde fyraften. Det vil give en helt anden og mere rolig arbejdsrytme end på en restaurant, understreger Brian Rosendal Kristensen.

Måske bliver også mulighed for at ansætte en kokkeelev, når stedet er kommet godt i gang.

Plads til 100 gæster

Der er plads til op mod 100 gæster i Rosendal’s Madhus, og Brian Rosendal Kristensen håber selvfølgelig, at mange lokale vil benytte stedet til familie- og firmafester.

Men en ligeså væsentlig del af stedets tilbud er mad ud af huset, hvad enten det er til store selskaber eller blot til en enkelt familie.

- Jeg regner med at tage idéen med onsdagsfisk op igen, ligesom jeg gerne vil tilbyde Nordjyllands bedste stjerneskud, fortæller Brian Rosendal Kristensen.

For ham var tiden nu kommet til valget mellem at få sit eget eller at skifte fag.

- Jeg blev køkkenchef som 22-årig. Det betød ikke noget, at jeg kun fik fem timers søvn. Jeg syntes, det var fedt, siger Brian Rosendal Kristensen, der med sine kun 32 år må erkende, at der er en grænse for, hvad han kan og vil byde sig selv.

Tidligt i sit kokkeliv oplevede han, at stedets køkkenchef boede ovenpå restauranten, og derfor aldrig havde fri.

- Dengang lovede jeg mig selv, at jeg aldrig vil arbejde og bo samme sted. Derfor bliver jeg boende i Brønderslev, slutter ejeren af Rosendal’s Madhus.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.