Mariager

Nyt stiforløb fra Skjellerup til Mariager Fjord

Indvielse sankthansaften - Ove Rasmussen klipper den røde tråd

2
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Per Larsen brugte maskinkraft og Jan Svendsen muskelkraft, da der blev lavet ny sti, bækken i flere år havde forvandlet forløbet til sump. Privatfoto

SKJELLERUP:En gruppe aktive borgere i Skjellerup med Inger Damhus som tovholder har anlagt helt ny sti, renoveret den gamle. Det er sket med velvilje fra seks lodsejere deriblandt godsejer Ove Rasmussen, så det nu er muligt at vandre gennem skov og alsidig natur de små tre kilometer fra landsby til Mariager Fjord.

Projektet har fået kommunens velsignelse og tilskud fra Landdistriktsrådet Mariagerfjord på 25.000 kr. og Fonden Himmerland for 10.000 kr.

Arbejdet er udført af frivillige, der har fået stillet både materialer og maskiner til rådighed.

Stien begynder på et gammelt stykke fællesjord ud for Skovgårdsvej 8, og Ove Rasmussen klipper snoren, når stien indvies søndag kl. 18 umiddelbart før byens traditionsrige sankthansfest. Festen begynder altid med en vandretur til fjorden og tilbage igen, og i år vil det være ekstra interessant at gå med. Stien går forbi en mose, der ikke tideligere har været offentlig tilgængelig. Undervejs er der opsat bænke, så folk på gåtur kan få sig et hvil.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst