Nyt tag på Klokkerholm Hallen

Ole Torp
Per Nygreen ser frem til, at ulemperne ved det gamle, nedslidte tag f.eks. i form af vandskader forsvinder med et nyt tag på Klokkerholm Hallen. Foto: Ole Torp
Klokkerholm 11. juni 2018 14:10

KLOKKERHOLM: - Det har været utæt i 20 år, og tilstandsrapporten sagde, at hvis man ikke snart gjorde noget ved det, så ville det hurtigt blive meget slemt.

Halinspektør Per Nygreen ser bekymret ud ved tanken om, at det nemt kunne blive virkeligt slemt med vandskader, for eternitpladerne er simpelthen slidt meget tynde.

Derfor har man besluttet sig for at få udskiftet hele taget. Efter en indbudt licitation blandt lokale firmaer valgte man tilbuddet fra Mesterbyg, Klokkerholm.

Udgiften hertil er på godt 1,8 mio. kr., og et tilskud fra Sparekassen Vendsyssels Fond samt egne midler slår ikke til. Derfor må man ud og låne restbeløbet, og dertil har man brug for kommunegaranti. Den sag behandles i disse dage i byrådet, og fra fagudvalget er der allerede givet grønt lys, men nu skal den gennem økonomiudvalget og selve byrådet.

Per Nygreen fortæller, at den sandsynlige startdato bliver 1. august, og byggeriet slutter så 1. oktober. Det vil sikkert kun give mindre forstyrrelser i kortere perioder med brugen af hallen.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...