Nyt tilbud om velvære

Liselottes Terapi er navnet på en ny klinik i Stenum

Liselotte Møller Østergaard har åbnet Liselottes Terapi på Tømmerbyvej - her er hun sammen med sine børnebørn Noah og Amalie. Foto: Claus Søndberg <i>Pressefotograf Claus Søndberg</i>

Liselotte Møller Østergaard har åbnet Liselottes Terapi på Tømmerbyvej - her er hun sammen med sine børnebørn Noah og Amalie. Foto: Claus Søndberg Pressefotograf Claus Søndberg

STENUM:Liselottes Terapi er navnet på et nyt tilbud om velvære for børn og voksne. Bag initiativet står Liselotte Møller Østergaard, der har indrettet sig med klinik på Tømmerbyvej 193.

Liselotte er uddannet pædagog, og hun har været ansat på Sct. Georg Gårdens klubber i mere end 20 år.

- Men i 2006 var jeg nødt til at lægge mit arbejdsliv om på grund af stress. Jeg har de sidste år uddannet mig til alternativ behandler, så nu dækker jeg behandlinger med Kranio-Sakral-Terapi, massage, zoneterapi, akupunktur, øreakupunktur og pædagogisk massage til børn, fortæller Liselotte Møller Østergaard, der er 56 år.

Liselotte Møller Østergaard tilbød allerede pædagogisk massage i klubben på Sct. Georgs Gården i 2002. Og det blev en stor succes.

Liselotte valgte at fortsætter ad dette spor og dygtiggøre sig som alternativ behandler.

- Jeg er nu RAB-godkendt behandler - Registreret Alternativ Behandler. Og hermed giver Sygeforsikring Danmark tilskud til zoneterapi og akupunktur, fortæller Liselotte, der vil gøre terapien til sit levebrød.

Liselotte fortæller, at hun med sine behandlinger kan afhjælpe eksempelvis kroniske lidelser som astma, eksem, migræne og tarmlidelser, eller akutte lidelser som hekseskud, nakkeproblemer og hovedpine.

- For mig er ”Det hele menneske” vigtigt. Du kan godt have ondt i nakken, men måske sidder det, der er årsag til ondt i nakken et andet sted. Jeg vil gerne tage vare om ”Det hele menneske”, forklarer Liselotte.

Klinikken på Tømmerbyvej åbnede 1. marts, og Liselotte deltager lige nu i et iværksætterkursus i Brønderslev, for at tilegne sig mere viden om at drive egen virksomhed.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.