Nyt vandhul i Bedsted

Propperne sprang og der var fest og sang, da ”Lagunen” blev indviet

Travlhed bag disken i den nybyggede bar.  Ole Pedersen, en af de 15 bag bodegaprojektet, skænker op til åbningsreceptionen lørdag i Lagunen, som han selv har været med til at bygge. Foto: Ole Iversen

Travlhed bag disken i den nybyggede bar. Ole Pedersen, en af de 15 bag bodegaprojektet, skænker op til åbningsreceptionen lørdag i Lagunen, som han selv har været med til at bygge. Foto: Ole Iversen

Galleri - Tryk og se alle billederne.

2
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

BEDSTED:- Selvfølgelig skal vi ikke lave af at sælge øl til hinanden.

Bjarne Vangsgaard, formand for det 15 mand store private bodega-initiativ ”Lagunen”, Malergården ApS, som har sikret lidt mere liv ved stationen i Bedsted.

Siden oktober er der knoklet for at indrette det, der oprindelig var biograf til et hyggeligt udskænkningssted med billard, dart og et baglokale, som kan bruges til møder og små musikarrangementer, når det er aktuelt.

- Bedsted er i samme situation som andre små byer. Alt lukker, og alle mangler lige de to unge, som vil knokle 18 timer i døgnet for at skabe en forretning, de kan leve af. De findes bare ikke, siger Bjarne Vangsgaard, som til gengæld ser en fremtid for ”Lagunen”, der drives af de samme 15 frivillige, som hver har skudt 8000 kroner i projektet og som også står bag det aps, der driver stedet.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.