Nytårsfejring uden de store skader

Fredelig overgang til 2018 i Thy og på Mors

Lone Lærke Krog
I Thisteds gågade var der dagen derpå ingen tegn på grov hærværk. Tre bænke hængt op i stakittet ved kirken må vist betegnes som nytårsløjer af den humoristiske slags. Foto: Diana Holm
Thisted 1. januar 2018 17:50

THY-MORS: Nytåret blev skudt eftertrykkeligt ind med masser af brag, fest og farver over byerne i Thy og på Mors. Men alt tyder på, at det skete fredeligt og uden de store skader.

Nytårsdag havde Midt- og Vestjyllands Politi i hvert fald ganske få episoder noteret i døgnrapporten - og patruljen havde været kaldt ud i alt seks gange i løbet af natten.

Klokken 00.25 var der kommet en anmeldelse om, at der var tændt bål midt på kørebanen på Grønlandsvej i Thisted, men politiets patrulje konstaterede, at det var noget emballage, der var skubbet sammen, og der var ikke fare for, at ilden skulle sprede sig til bygninger.

Kl. 01.44 kom der en anmeldelse af, at en gruppe unge smed med fyrværkeri tæt på benzinstationen Circle K i Nykøbing. Men da politiet kom frem var både anmelder og gruppen af unge væk - der var ingen tegn på hærværk.

Kl. 02.03 blev brandvæsenet kaldt ud til en containerbrand på Momtoftvej ved Sennels, og 03.28 var brandfolkene igen kaldt ud til en containerbrand på Snedstedvej ved Sundby.

Omkring klokken halv fire nytårsmorgen traf politiets patrulje to mænd på 38 og 30 år bærende på henholdsvis ni og ti kanonslag i p-kælderen ved Fårtofts Plads.

Mændene blev sigtet for overtrædelse af fyrværkeriloven.

Dagen derpå var gågaderne i både Nykøbing og Thisted næsten blottet for liv, og de eneste tegn på nytårsløjer var en sprængt postkasse, bænke hængt op i stakittet og barberskum på butiksvinduerne.

- Folk hærger ikke på samme måde som tidligere. Det er positivt. Jo, der er skum på ruderne, men det er sjovt nok, lyder det fra Susanne Hosbond, indehaver af Sofies Lingeri i Nykøbing.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...