Nytårskoncert

Der bliver nytårskoncert med Bobo Moreno og Prinsens Musikkorps

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

BRØNDERSLEV:27. januar gentages succesen fra 2012 med nytårskoncert med Prinsens Musikkorps. Denne gang er det sammen med Birthe Kjær og Bobo Moreno.

- Det tegner til at blive en succes af de helt store, siger formand for Støtteforeningen for Nordjyllands Idrætshøjskole, Marianne Nellemann.

- Det er ikke for ingenting, Prinsens Musikkorps’ nytårskoncerter har fået nærmest kultagtig karakter. En perlerække af danske kunstnere har gennem de senere år stået på scenen sammen med orkestret, og det har publikum bemærket.

I 2008 var det Dario Campeotto og Jette Torp, der var på turné med Prinsens Musikkorps. Året efter var det Kurt Ravn og en gravid Annette Heick- I 2010 var det Preben Christensen og Maria Lucia, der begejstrede publikum.

I 2011 var der debut til crooneren Michael Carøe i selskab med operasangerinden Susanne Elmark, og i 2012 var det Stig Rossen, der tog turen gennem Danmark sammen med Prinsens Musikkorps.

- Birthe Kjær forstår kunsten at sprede glæde med sin sang, og det har hun gjort lige siden, hun som barn dannede trioen Sunshine, som hun turnerede Jylland rundt med.

Den anden solist ved nytårskoncerterne er Bobo Moreno. Siden sin debut på den danske musikscene i 1988, har han, som sanger, prøvet det meste.

Der bliver 13 nytårskoncerter rundt om i Danmark med Prinsens Musikkorps.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.