Lækker nytårssalat med hummer, blodgrape og basilikummayoniase.
4 kuverter
2 kogte hummere
2 blodgrapes
24 små cocktailtomater
Blandede salater
Dild ,basilikum og bredbladet persille
4 æggeblommer
1 spk hvidvinseddike
3 dl dansk rapsolie
1 bdt frisk basilikum
Saft af ½ citron
Peber og salt.
Fremgangsmåde
Tomater dels i halve og bages ved 115 c i ca 2 timer.
Hummer flækkes og kødes tages ud og skæres i små stykker. Anrettes med stykker af blodgape, salater og bagte små tomater. Tilsidst pyntes med basilkummayonaise.
Mayoniase
Æggeblommer piskes/ blendes med salt. Blommerne tilsættes hvidvinseddike og derefter tynd stråle af olie samt hakket basilikum. Stop blendning og smag til med citronsaft, salt og peber.
Vi har opdateret vore vilkår og betingelser for din profil på Nordjyske.dk.
Du skal acceptere betingelserne for fortsat at bruge din NORDJYSKE profil, til kommentarer,
adgang til NORDJYSKE Plus, NORDJYSKE Stiftstidende E-avis og andre digitale tjenester.
Hvis du ikke accepterer betingelserne kan du ikke anvende din profil på Nordjyske.dk og mister derved muligheden for at bruge din
NORDJYSKE profil, til kommentarer, adgang til NORDJYSKE Plus, NORDJYSKE Stiftstidende E-avis og andre digitale tjenester.