Nytårssalat

Lækker nytårssalat med hummer, blodgrape og basilikummayoniase.

4 kuverter
  • 2 kogte hummere
  • 2 blodgrapes
  • 24 små cocktailtomater
  • Blandede salater
  • Dild ,basilikum og bredbladet persille
  • 4 æggeblommer
  • 1 spk hvidvinseddike
  • 3 dl dansk rapsolie
  • 1 bdt frisk basilikum
  • Saft af ½ citron
  • Peber og salt. Fremgangsmåde Tomater dels i halve og bages ved 115 c i ca 2 timer. Hummer flækkes og kødes tages ud og skæres i små stykker. Anrettes med stykker af blodgape, salater og bagte små tomater. Tilsidst pyntes med basilkummayonaise. Mayoniase Æggeblommer piskes/ blendes med salt. Blommerne tilsættes hvidvinseddike og derefter tynd stråle af olie samt hakket basilikum. Stop blendning og smag til med citronsaft, salt og peber.