Aalborg

Nytænkning på Dansebar

Nye tider og store navne er på vej til de lokaler, der engang husede Dansebaren

2
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Dan Punar og Martin Grønning udfører selv en del af arbejdet og trak selv i arbejdstøjet kort efter, dette billede var taget.

AALBORG:Engang hed det Dansebaren, så blev det moderniseret og døbt Restaurant Monroe. Det gik konkurs og lukkede i starten af oktober.

Siden har de lokaler, som engang var forbeholdt det ældre publikum i Jomfru Ane Gade, været udsat for endnu en ombygning, og fra fredag hedder stedet Benediktes Late Night Club.
Martin Grønning og Dan Punar har overtaget restauranten, og her vil de skabe en moderne udgave af Dansebaren for en ny generation.

Sjældne besøg

Træbenet bliver alt for sjældent svinget hos det publikum, som besøgte Dansebaren, og derfor var der brug for nytænkning.

- De går kun i byen hver fjerde weekend, så der er ikke nok af dem, siger Martin Grønning.

Meget mere end druk

De to forpagtede i forvejen nabolokalerne og havde i lang tid sukket efter et anderledes sted blandt de mange restaurationer i Jomfru Ane Gade.

- Vi vil give gæsterne en oplevelse ud over at gå i byen, siger Dan Punar.
De vil hyre store danske artister som L.O.C og Anna David, men tryllekunstnere og bodypainted serveringspersonale skal også sørge for, at byturen får andet indhold end alkohol.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.