EMNER

Nyuddannede kokke

På Aalborg Tekniske Skole har følgende afsluttet uddannelsen som kok

Kok­ke

Kok­ke

Stine Gjedsig Andersen (Restaurant Lilleheden, Hirtshals), Leanne Højmark Christensen (Color Hotel Skagen A/S), Peter Nøhr Christensen (Svinkløv Badehotel A/S), Søren Riis Clemensen (Nokken ApS, Rungsted Kyst), Tim Søndergaard Elefsen (Pakhuset, Skagen), Emil Mogens Flindt-Larsen (Himmerland Golf & Country Club, Farsø), Jonas Nikolau Hansen (Søgaards Bryghus ApS, Aalborg), Sten Møland Hartendorf (Restaurant Øster Skoven, Hobro), Annika Jensen (Café Obel, Aalborg), Nicki Jeppe Jensen (Pakhuset, Skagen), Esben Jørgensen (Kc. Restaurant Glashuset, Lønstrup), Jeanette Kaasgaard (Helnan Phønix Hotel, Aalborg), Jacob Sand Kristensen (Comwell Rebild Bakker A/S, Skørping), Kim Højen Larsen (Brøndums Hotel, Skagen), Anders Heegaard Nielsen (Restaurant La Fleur/Café Noden, Skive), Anne Høgsted Nielsen (Løkkens Vjekro), Brian Pedersen (Restaurant Liver Mølle Kro ApS, Hjørring), Jonas Elmholdt Pedersen (Hotel Thinggaard ApS, Hurup Thy), Nick Østergaard Pedersen (Sallingsund Færgekro), Rasmus Sølver Pedersen (Restaurant Havkatten ApS, Hals) og Marie Louise Farsø Sørensen (Rold Storkro I/S). Lærere: Dennis Kindberg, Jens Gorm Hansen og Bente Risgaard. Aalborg Skolefoto