EMNER

Nyuddannede kokke

KOKKE

KOKKE

UDDANNET:På Aalborg Tekniske Skole har følgende afsluttet uddannelsen som kok: Olavur Bech, uddannet på Hotel Føroyar, Torshavn, Charlotte Birket, Restaurant Vægteren Aps, Frederikshavn, Lars Bo Bolis, Restaurant Fisk og Skaldyr, Aalborg, Magnus Brandt, San Giovanni Ristorante & Enoteca, Aalborg, Jeppe Højlund Christensen, Restaurant Øster Skoven, Hobro, Asii Birthe Augusta Gabrielsen, Greenland Contractor, Rune Havsager, Bindslev Hotel Aps, Lars Harbo Hyldahl, Nr. Vinkel Hotel og Restaurant I/S, Lemvig, Anja Hede Jakobsen, Hotel Randers A/S, Panínguak, Hotel Katuaq, Nuuk, Benny Andie Munch Jensen, Hotel Viking, Sæby, Mads Holmberg Jørgensen, Astrup Kro, Arden, Alfred Lambastein, Hotel Vágar, Sørvagur, Lea Juul Lund, Helnan Phønix Hotel, Aalborg, Marianne Brun Madsen, Rold Storkro I/S, Claus Krarup Mortensen, Pakhuset I/S, Nykøbing Mors, Martin Christian Vejby Pedersen, Skagen Fiskerestaurant, Rasmus Holm Pedersen, Dfds A/S, København, Michael Christiansen Rump, Lemdum Kro, Michael Berg Skovsgaard, Restaurant Lilleheden, Hirtshals, Dennis Andreas Abildgaard Sløk, Restaurant Gråanden, Frederikshavn, Jakob Spolum, Ruths Hotel, Skagen, Jákup Sumberg, Hotel Føroyar, Torshavn, Bjarke Møller Lath Thuen, Radission Sas Limfjort Hotel Aalborg, Christine Flarup Voldstedlund, Color Hotel Skagen A/S, Ditte Werner, Dfds A/S, København, og Stefan-Benjamin Wiinrank, Engøgård, Norge. Lærere: Bente Risgaard, Jesper Thomsen og Flemming Rukjær. www.aalborgskolefoto.dk

Forsiden