EMNER

Nyuddannede kokke

UDDANNET:På Food College Aalborg har følgende afsluttet uddannelsen som kok: Peter Aage Raki Johan Arke (Hotel Hans Egede, Nuuk), Kristina Brix (Brasserie Mundgodt, Aalborg), Jonas Børgesson (Hotel Søparken, Aabybro), Jesper Uldahl Kristensen (Stygge Krumpen, Aalborg), Tina Kristensen (Food College Aalborg), Henrik Larsen (Himmerland Golf & Country Club, Gatten), Kasper Larsen (Skagen Fiskerestaurant), Thi Ngoc Loan Luu (Vejgaard Hallens Restaurant, Aalborg), Henrik Meldgaard (Hotel Amerika A/S, Hobro), Matias Haugaard Nielsen (RWR ApS Sorte Hest, København), Simon Holm Nygaard (Food College Aalborg), Ejnar Rene Pedersen (Food College Aalborg), Thomas Plougheld (Ly Viborg ApS, Viborg), Heidi Irene Simonsen (Rold Storkro I/S, Rebild), Gry Møller Svenningsen (Zürich, Aalborg ApS under konkurs, Aalborg), Klaus Westphal (Skagen Fiskerestaurant). Lærere: Flemming Rukjær og Bente R. Poulsen. Aalborg Skolefoto