EMNER

Nyuddannede kokke

kokke claus 15.4

kokke claus 15.4

UDDANNET:Fra Food College i Aalborg har følgende afsluttet deres uddannelse som kok: Claus Hegelund Larsen (Restaurant Frank, Frederikshavn), Benny Madsen , Rasmus Elkjær Madsen (Restaurant Lilleheden, Hirtshals), Mark Mogensen (Restaurant Provence, Aalborg), Karen Agathe Nielsen (Hotel Kagarlussuaq, Kagarlussuaq), Trine Overvad Nielsen (Auning Kro, Auning), John Wycliff Pedersen (Cox Orange, Aalborg), Morten Pedersen, Jesper Rask (Restaurant messen, Aars), Henry Samuelsen (Hotel Føroyar, Torshavn), Kasper Schiøtt (Danparcs Rønbjerg, Løgstør), Simon Smedegaard (Rold Gl. Kro, Arden). Lars Degn Sørensen (Hotel Viking) og Søren Barkholt Tønnersen (Hotel og Gastronomi Scheelsminde, Aalborg). www.aalborgskolefoto.dk