Nyuddannede kokke

UDDANNET:På Food College, Aalborg, har følgende afsluttet uddannelsen som kok: Christian Thode Bennett Christiansen, Frederikshavn (GVU), Martin Ejlertsen, Sjelby (Henne Kirkeby Kro), Áki Herálvsson, Hoyvik (Hotel Føroyar, Torshavn), Diana Kramshøj Holmberg, Nørresundby (GVU), Marianne Jensen, Øland, Brovst (Gjøl Kro), Tim Kristian Jensen, Hvalpsund (Hvalpsund færgekro), Andreas Skaarup Holm Larsen, Skagen (Pakhuset Skagen), Minh Duy Luu, Aalborg (GVU), Dennis Skov Madsen, Aalborg (Comwell Rebild Bakker), Mark Lundborg Mikkelborg, Nørresundby (Restaurant Messen, Aars), Hans Andreas Nygård, Hirtshals (Restaurant Lilleheden, Hirtshals), Dannie Olsson, Sæby (Hotel Viking, Sæby), og Martin Rene Pedersen, Aalborg (Hos Boldt, Aalborg). Faglærere: Bente R. Poulsen og Brian Pedersen. Aalborg Skolefoto
Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.
Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.