Oasis-brødre i nyt offentligt skænderi

De to højtråbende brødre fra Oasis er atter i åben krig, hvor Liam fornærmer Noel ved at optræde med rivaler.

Oasis-brødre i nyt offentligt skænderi

Tidligere Oasis-forsanger Liam Gallagher håner igen sin storebror og tidligere Oasis-kollega Noel Gallagher.

I hårde venderinger kritiserer han Noel for at omgås en "krigsforbryder", og håner ham samtidig for at optræde med de tidligere rivaler fra britpop-gruppen Blur.

De tidligere rivaler fra de to grupper spillede lørdag sammen i anledning af en velgørenhedskoncert for kræftramte teenagere.

Noel Gallagher sang med på Blur-hittet "Tender" sammen med Blur-medlemmerne Graham Coxon og Damon Albarn. Det skriver Female First.

Oasis og Blur var op igennem 90'erne i en bitter krig om at være den bedst sælgende britpop-gruppe. Men selv om de tidligere rivaler optrådte i forbindelse med et velgørenhedsshow, var det alligevel for meget for Liam Gallagher.

Liam er samtidig vred over, at Noel for nylig mødtes med Storbritanniens tidligere premierminister Tony Blair. En mand, som Liam mener, er ansvarlig for at sende Storbritannien i krig i Irak på et falsk grundlag.

- Ved ikke, hvad der er værst. At drikke champagne med en krigsforbryder eller at synge sammen med Blue, skrev Liam, hvor han samtidig sammenligner Blur med det engelske boyband Blue.

De to brødres forhold var allerede fyldt med konflikter og skænderier, da de spillede sammen i Oasis. Men selv om de gik hver til sit i 2009, hvor Noel forlod bandet, er fornærmelserne fortsat.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst