OB gafler transferfri Mart Lieder i Sønderjyske

OB har sikret sig den 29-årige hollandske angriber Mart Lieder, der skifter til fynboerne i sommeren 2020.

Sønderjyskes Mart Lieder skifter til OB fra Sønderjyske til sommer.

Sønderjyskes Mart Lieder skifter til OB fra Sønderjyske til sommer.

ODENSE:OB har sikret sig angriberen Mart Lieder i Sønderjyske.

Mart Lieder skifter transferfrit fra Sønderjyske til OB til sommer. Han har fået en toårig kontrakt i OB.

Han skifter transferfrit fra Sønderjyske, når hollænderens nuværende kontrakt udløber 30. juni. Det skriver OB på sin hjemmeside.

Mart Lieder har tidligere spillet for FC Purmerend, Purmersteijn, Vitesse Arnhem, RKC Waalwijk, FC Dordrecht, FC Aarau og FC Eindhoven, inden Sønderjyske hentede ham i sommeren 2018.

- Vi har hentet os en meget arbejdsom angriber, der kender den danske Superliga, som han kom til i juli 2018.

- Han viste både i Holland og nu i Danmark, at han kommer til mange chancer, har en fin målnæse, og så er han fysisk stærk

- Han har desuden megen fart i støvlerne og har gjort det rigtigt godt i Sønderjyske, siger OB-sportsdirektør Jesper Hansen.

I forvejen råder OB over angriberne Bashkim Kadrii, Sander Svendsen, Issam Jebali og Anders K. Jacobsen.

Mart Lieder kan indgå i mange forskellige kombinationer i OB's angreb, lyder det fra OB-sportsdirektøren.

- Han kan spille alene på toppen og både i et to- og tremandsangreb, og derfor passer han godt til de måder, vi kan spille på.

- Han ville rigtigt gerne til OB, så det bliver spændende at få ham med i truppen til sommer, hvor han afgjort vil være med til at skærpe konkurrencen om de forreste pladser, siger Jesper Hansen.

OB har ansat Michael Hemmingsen som sportschef, men Jesper Hansen varetager fortsat sin rolle som sportsdirektør i januars transfervindue, inden han forlader klubben.

Mart Lieder, som privat danner par med den hollandske målvogter Tess Wester fra Odense Håndbold, er tilfreds med sit skifte.

- Jeg havde flere muligheder, men jeg valgte OB, fordi deres spillestil passer til mig som spiller. Jeg er en spiller med masser af passion på banen, og det håber jeg, at fansene i Odense kan lide.

- Det er en stor klub med megen historie, og den vil jeg gerne være en del af. Jeg skal arbejde hårdt for at få min chance på holdet, men det er jeg også 100 procent klar til, siger han.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.