OB-målmand efter helterolle: Holdet er vigtigst

Mads Toppel var årsagen til, at OB vandt 2-1 over et Randers-hold, som ellers bombarderede fynboernes mål.

Det var nat og dag for OB, da holdet torsdag slog Randers med 2-1. Fynboerne startede fantastisk og bragte sig hurtigt foran 2-0.

Men herefter overlod de alt til kronjyderne, der var uheldige med ikke at få point med hjem fra Odense.

OB kan i høj grad takke målmand Mads Toppel for sejren. Keeperen havde i løbet af kampen flere imponerende og afgørende redninger. Alligevel ville Toppel ikke fremhæve sig selv over holdet efter kampen.

- Det var en dejlig kamp. Tre point er fantastisk. Det var spil til et mål i anden halvleg, og vi viste et kæmpe fighterhjerte. Vi bakkede hundrede procent op for hinanden.

- Jeg er mere tilfreds med, at vi fightede så godt for hinanden. Enkeltmandspræstationer er der altid, men holdet er vigtigere, og det var det i dag, siger OB-keeperen.

Mads Toppel har i store dele af sæsonen stået foran Jesper Christiansen i kampen om målmandsposten i Odense. Toppel har leveret gode præstationer, men i dag var en af de få gange, hvor han reelt sikrede OB tre point.

- Jeg har manglet at redde point til klubben. Man vil gerne være kampafgørende i hver kamp. Det var vigtigt for mig, for jeg har arbejdet langt hen imod det her, siger han.

OB-træner Troels Bech var også imponeret over sin målmand efter kampen, men han fremhævede især OB’ernes kampånd mod Randers.

- Vi havde brug for flid, koncentration, offervilje og held, fordi modstanderen havde bolden på vores halvdel den sidste time af kampen. Alt det havde vi i dag. Det er stadig en sandhed, at 2-0 er en svær føring at forsvare, og det så vi også i dag, siger Troels Bech.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst