OB satser på ung camerounsk angriber

OB har skrevet kontrakt med den 22-årige camerounske offensivspiller Cedric N’Koum

ODENSE:OB satser i den kommende sæson på en tilbagevenden til toppen af dansk fodbold og er derfor i gang med at styrke truppen.

Det seneste skud på stammen er den 22-årige camerounske offensivspiller Cedric N’Koum, som sportsdirektør Poul Hansen har valgt at lave en fireårig kontrakt med.
- Vi har fået en meget teknisk dygtig spiller, der har stor gennembrudsstyrke og et fremragende spark. Han er driblestærk og med en god fysik, siger sportsdirektør Poul Hansen i en pressemeddelelse.
Cedric N’Koum har fået sin fodboldopdragelse på Paris Saint-Germains akademi, hvor han har spillet for en lang række af klubbens talenthold, men har senest opholdt sig i amatørklubben Dunkerque, der også ligger i Frankrig.
- Han kan spille begge kanter eller pladsen som hængende angriber, så han er en spiller med mange muligheder.
- Selvfølgelig skal han bruge lidt tid til at vænne sig til dansk fodbold, men han har utrolig gode forudsætninger qua sin fodboldopdragelse i Paris Saint-Germain, så jeg forventer, at han hurtigt bliver en værdifuld del af truppen, siger Poul Hansen.
Cedric N’Koum har opholdt sig i Odense siden 14. juni, og det har givet den nye OB-spiller god tid til at lære klubben at kende.
- Jeg er meget imponeret over OB. Det er en klub, hvor der er styr på tingene, og hvor der er en god atmosfære og et spændende projekt, som jeg glæder mig utroligt til at blive en del af.
- Det er en dygtig trup, hvor der bliver spillet god fodbold og arbejdet hårdt, og jeg håber, at jeg kan bidrage til, at vi får succes, siger Cedric N’Koum.
/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.