OB-træner efter længe ventet sejr: Stadig noget at lære

Kent Nielsen glæder sig over, at OB endelig hentede en sejr, men han ser også masser af plads til forbedring.

ALKA Superliga OB - AGF 30 september 2016 TreFor Park Foto: Scanpix/Frank Cilius

ALKA Superliga OB - AGF 30 september 2016 TreFor Park Foto: Scanpix/Frank Cilius

OB har været inde i en frygtelig stime med seks nederlag på stribe, men fredag aften blev stimen brudt, da fynboerne hjemme slog AGF med 2-1 i Superligaen.

Den sejr forløste meget for OB'erne, men OB-træner Kent Nielsen vil ikke kalde sejren et vendepunkt.

- Vi er glade, men vi er stadig afklarede med, at vi kun har fået én sejr i syv kampe.

- Det er vi ikke tilfredse med, men vi synes, at ikke alt har været håbløst, selv om vi tabte de seks foregående kampe, siger Kent Nielsen.

- Men det kan man kun kapere et givent antal gange, man bliver også nødt til at få noget ud af det. Det fik vi her, og det er godt for os, men i morgen vil vi også sige, at der stadig er noget, vi skal lære.

OB's mest inkarnerede fans var mødt op halvanden time før kampstart for at hylde spillerne på vej til omklædningsrummet, og den støtte fortsatte kampen igennem.

- Fansene har virkelig gjort et stort stykke arbejde for at bakke os op. Alle klubbens elitehold, sponsorer og almindelige tilskuere dukkede op, og alle stod bag os, siger Kent Nielsen.

- Derfor var det også fantastisk, at vi formåede at få tre point, selv om vi nøgternt set har spillet klart bedre i mange af de andre kampe.

Den store forsvarsspiller Frederik Tingager brød OB's lange måltørke efter 40 minutters spil af opgøret. Inden da havde fynboerne ikke scoret i 527 minutter.

- Jeg tror, man kunne se på min jubelscene, hvor dejligt det føltes at bryde den tørke. Der gik mange tanker gennem hovedet på mig. Først og fremmest var det meget befriende, siger Frederik Tingager.

- Jeg synes, at vi skulle have haft mere ud af de seks kampe, vi har tabt. Vi forsøgte at bygge videre på spillet fra de seks kampe, for jeg synes ikke, det har været en spillemæssig krise. Det viste sig også ved, at vi nu fik tre point.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.